·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

EDUCACIÓ 360º


3 Fotos

CASALS D'ESTIU


Les activitats d'estiu ens proporcionen experiències i situacions fora del nostre entorn quotidià i ens donen l'oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta.

AUTONOMIA

L'estiu ens suposa una època sense pressions ni fites, on podem experimentar sense por a equivocar-nos i d'aquesta manera conèixer mica en mica quines són les nostres habilitats, acceptar-les i estimar-les..

CONVIVÈNCIA

La intensitat de les activitats d'estiu fa que les relacions ja establertes o que es creen de nou entre els participants, siguin molt més intenses. La flexibilitat de les activitats del casal ens permeten participar en la presa de decisions i en la resolució de conflictes.

LLEURE

Potenciar la imaginació i la creativitat a través de les activitats i els centres d'interès, ens permet crear noves estructures que ens ajudin a flexibilitzar i a veure des d'una nova perspectiva tot el que coneixem.

El nostre valor afegit

La proposta d'activitats es caracteritza ...

  • Per ser un projecte personalitzat que respon exclusivament al Projecte educatiu del Voramar, que anirà evolucionant de forma paral·lela a les necessitats que la comunitat educativa vagi tenint.
  • Per potenciar la creativitat i la imaginació en les diferents activitats.
  • Perquè part de l'equip de monitors estarà format per membres de la comunitat educativa del Voramar.
  • Perquè tots els professionals i monitors/es tenen la formació i experiència adequada per a poder desenvolupar les seves tasques i funcions.
  • Per ampliar el vincle amb l'escola en un entorn no formal i donar l'oportunitat de relacionar-nos els uns amb els altres de forma transversal entre edats.
  • Per ser cosa de tots: les valoracions dels professionals, AMPA, escola, famílies i participants seran clau per millorar any rere any.

L'Ampa i l'escola organitzen dos casals, el Casal d'estiu amb activitats clàssiques del casal, sortides, tallers i molta màgia; i el Casal Jove, un casal molt dinàmic amb moltes activitats pensades per als nostres joves on cada dia esfan activitats variades fora de l'escola

En els següents vincles trobareu tot la informació:

Catàleg CASAL D'ESTIU 2019 per a alumnat a partir de P3

Catàleg CASAL JOVE 2019 per a alumnat a partir de 4t de Primària