·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

L'ESCOLA

PROJECTES


L'adaptació constant a les necessitats de l'entorn i de les famílies forma part de l'estil d'escola i any rere any s'inicien projectes nous encaminats a aconseguir aquesta innovació.

El desenvolupament del pla estratègic de l'escola treballat el curs passat es concreta avui dia amb el desenvolupament de dos projectes clau pel futur de l'escola,  el projecte del nou edifici de l'Educació Infantil i el Projecte de Batxillerat Internacional-

Noves instal·lacions d'Educació Infantil

Més de 800 m2 de noves instal·lacions per a l'etapa d'Educació Infantil que s'ubicaran a l'edifici del Passatge Montoya on antigament hi havia les aules d'ESO i actualment les activitats extraescolars.

La previsió és que el nou edifici s'estreni coincidint amb l'inici del curs 2019-2020

Les noves aules, que s'han dissenyat partint de les necessitats pedagògiques de l'etapa, així es preveuen espais polivalents, aules flexibles amb acabats naturals i saludables, connectades, amb visibilitat i obertes a l'exterior.

El nou edifici serà construït sota criteris de sostenibilitat.

Els espais exteriors, s'ha dissenyat amb materials naturals, amb aigua i sorra i connectats a les aules.

 

 

Batxillerat Internacional

El Batxillerat Internacional (BI) són estudis de reconeixement internacional certificats per la International Baccarauleate Organitation (IBO) amb seu a l'Haia que donen accés directe en finalitzar-los a algunes universitats estrangeres a la vegada que compta amb un procés homologat per accedir a qualsevol universitat catalana i d'Espanya.

El programa BI afavoreix la mobilitat i desenvolupa en l'alumnat una mentalitat i visió internacional.

El curs vinent, l'escola ofereix el Batxillerat Internacional.

Els espais:

El programa es desenvoluparà en unes noves instal.lacions properes a l'entorn de l'escola en el C/ García Faria, 73 de Barcelona. Es tracta d'un espai a la planta baixa d'un dels edificis singulars de l'Illa de la Llum a la zona de Diagonal Mar en un entorn tranquil i agradable, en ple front marítim i de fàcil accés. Les noves instal.lacions comptaran amb quatre aules, tres laboratoris, biblioteca, sales d'estudi, etc.

El BI ofereix a l'escola l'oportunitat de  donar continuïtat al projecte pedagògic de Voramar i continuar treballant per competències

Més informació sobre el  programa