·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

MATRICULACIO

MATRICULACIÓ


DEMANEU UNA ENTREVISTA I VENIU A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE !!

Cercar una escola pels fills i filles, esdevé un procés important en la vida de totes les famílies. Trobar una escola que en el seu estil i forma de fer i que en la seva línia educativa,  els pares i mares se sentin convençuts de la decisió presa, és un pas important per a l’educació i desenvolupament personal dels infants.

Des de Voramar volem contribuir en aquesta decisió, presentant-vos la nostra escola i la nostra comunitat educativa a través de la nostra plana Web i aquest apartat on informem de tot el procés de preinscripció de cara al curs vinent. 

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria és habitualment dins de la segona quinzena del mes de març o primera d'abril, just abans de la Setmana Santa

L'escola ofereix assistir a les sessions d’informació obertes a les famílies i que pel curs 2018-2019 seran:

Educació Infantil:  3-17-24 de febrer del 2018 à 11 h

Educació Primària: 24 de febrer del 2018 à 12 h

Educació Secundària: 3 de març del 2018 à 11 h

Confirmeu la vostra assistència:

A aquestes sessions de portes obertes, us informarem del nostre projecte educatiu, les nostres activitats i funcionament i podreu visitar les instal.lacions. Si voleu venir, us agrairíem molt si podeu confirmar la vostra assistència per telèfon al 93 225 13 24, per correu electrònic al info@voramar.cat o complimentant el següent formulari en línia

També des d'aquí, us emplacem a que mireu la nostra plana Web on hi ha informació detallada del nostre projecte educatiu i de tot allò que fem com a escola, i sobretot no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol informació o consulta que desitgeu fer.

Recursos:

Dossier escola (català)

Dossier escuela (castellà)

Dossier School (English)

 

 


Arxius: