·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

SERVEIS

MITJA PENSIÓ


El Servei de Mitja Pensió engloba el temps de migdia que va des de les 13:00 a les 15:00 en les etapes d'Educació Infantil i Primària i de 13:30 a 15:10 a l'ESO. Aquest temps forma part de l'educació no formal donat que està fora de l'horari lectiu i està distribuït de la següent forma:

Servei de Cuina i menjador
Consisteix amb l'activitat pròpia del menjador escolar, elaboració i preparació dels menús diaris, preparació de les taules, servei de menjador escolar i neteja.

Patis
Consisteix amb l'activitat de pati que complementa el servei de cuina i menjador i que es basa en el  monitoratge de l'alumne durant el temps no lectiu de migdia.

Activitats de migdia
Consisteix amb l'organització i realització d'activitats de caràcter lúdic i cultural dirigides a l'alumnat que es queda cada dia a mitja pensió.

Per donar-se d'alta o de baixa del servei cal complimentar el següent formulari: Comunicació d'alta o baixa del servei de mitja pensió i acollida

En el següent enllaç trobareu informació detallada del funcionament del servei, els menús, les fitxes de cada un dels plats, etc.

 

Menús del menjador escolar

Menú per sopar complementari del menú escolar