·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

5è VISITA LA PLANTA DE COMPOSTATGE DE GRANOLLERS

17-11-2017

Aquesta activitat està emmarcada dins un projecte que vol conscienciar  la necessitat de reciclar, reduir i reutilitzar els residus que es generen, fent especial atenció al reciclatge deles deixalles orgàniques fent compost.

Els nois i noies de 5è vam poder anar a visitar una planta de compostatge a Granollers per veure quin ús real es dóna a les escombraries orgàniques i la importància de fer una bona separació de la brossa.

A partir de les deixalles orgàniques es produeix gas que serveix per generar electricitat, a més a més de crear compost per adobar el terreny destinat a la jardineria.

També van conèixer uns treballadors molt especials, un grup d'aus depredadores que s'encarreguen d'espantar altres aus, com coloms i gavines, els  quals s'apropen a la planta i l'embruten amb els seus excrements si no són disuadits per aquests rapinyaires, tant diürns com nocturns. La seva entrenadora i cuidadora ens va explicar moltes curiositats d'aquests animals i els vam poder tocar, aquí us mostrem unes quantes fotografies.


Xarxes socials: