·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ELS ALUMNES VOLUNTARIS DE VORAMAR AMB APROPEM-NOS

13-01-2011

En el marc de les activitats de Pastoral de l’escola, els alumnes de 3r. i 4t. d’ESO que participen en el programa de voluntariat impartiran una formació en TIC a deu joves d’Apropem-nos els dijous a la tarda de 18:00 a 19:30.

Aquesta acció vol contribuir a apropar les TIC als joves nouvinguts. En una primera etapa s’ha previst fer la formació en base a la creació d’un blog, com a una bona eina per a experimentar en noves vies de comunicació. La planificació de l’acció s’ha fet coordinadamente entre l’Associació Apropem-nos, l’equip de Pastoral de l’escola i el professorat de tecnologia de Voramar.

Aquesta formación es farà a l’escola i començarà el dijous dia 20 de gener de 2011.

Recordem que Apropem-nos, és entitat del barri que té com a objectiu contribuir a la inclusió social i cultural de joves nouvinguts, donant-los a conèixer i fent-los partíceps de la Nostra cultura i llengua. Durant l’any, l’alumnat voluntari de Voramar ja han col.laborat amb el projecte de l’Associació ensenyant als joves nouvinguts, el barri, les seves amistats i els espais que utilitzen per relacionar-se.


Xarxes socials: