·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ANEM DE SAFARI PER LA NOSTRA SABANA !!!

02-02-2015
E.I 5 ANYS

Aquest últim projecte ha fet viatjar simbòlicament als nens i les nens de P5 B a la sabana africana  per descobrir un nou  medi de vida ...  , sense oblidar que de safaris fotogràfics també se'n poden realitzar en altres entorns.

Hem descobert la vida a la sabana i el per què els animals s'ataquen entre ells mateixos per les seves necessitats alimentàries, com es protegeixen les cries, quina funció i rol tenen a les mateixes manades, ...

La vida dels habitants a la sabana, el clima, els diferents paisatges dins de la mateixa zona i la seva vegetació, tot relacionat amb els animals que hem conegut...

També els hem sensibilitzat amb el respecte als animals, que es té avui dia, en els parcs naturals on es realitzen aquests safaris per a que entenguin la diferència entre  els safaris actuals d'anar a caçar imatges i no com es feia tradicionalment anar a la caça d' animals.

Aquí us deixem un recull de les fotografies  d'ells gaudint del seu safari en un paisatge creat totalment per ells i els seus nous coneixements!!


Xarxes socials: