·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

EL BOSC

22-11-2011
Educació Infantil 5 anys

L'alumnat de la classe dels 'Policies' decideix construir tots junts un bosc. Partim de la informació obtinguda a l'excursió a Collserola i per això, necessitem fer 5 arbres diferents: Plataner, Castanyer, Roure, Alzina i Pi. Hem de pensar com i amb què fer-los, així com també qui els construeix. Cada taula en fa un, amb cartolina i/o paper continu i a les branques hi enganxem les fulles corresponents.
A l'excursió varem comprovar que els arbres del bosc són molt alts, per saber la mida baixem al 'pati dels grans' i comparem la nostra mida amb la de les moreres, així decidim que els nostres arbres han de ser tant alts com els armaris de la classe.
Què ens falta per tenir un bosc? amb els arbres ja n'hi ha prou?. Fent memòria de Collserola,ens falta: Sol, Pantà, Casa, Pont, núvols... Per fer-ho cada alumne/a apunta el seu nom i cognom a la llista corresponent, així es fan nous grups de treball respectant els interessos de cada una de les persones de la classe i cada grup tria amb quin material ho construeix. 
Els animals del bosc som nosaltres, cada un/a decideix quin vol ser i amb maquillatge es converteix en l'animal desitjat.
Així és com hem anat construint el nostre bosc.


Xarxes socials: