·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DIA DELS DRETS DELS INFANTS A CICLE MITJÀ

20-11-2014
Un exemple de lluita per aquests drets: Malala

A cicle mitjà, durant aquesta setmana hem estat parlant dels drets dels infants i dels deures que se'n deriven.

A 4t. hem treballat un personatge concret: el premi Nobel de la Pau d'aquest any, Malala Yousafzai.

El nostre objectiu ha estat il·lustrar amb un exemple real la importància de l'existència d'aquests drets, que no a tot el món es respecten i que cal lluitar per a que així sigui.

Amb el treball a l'aula volíem resaltar tres valors: la igualtat d'oportunitats de nens i nenes i la denúncia de l'incompliment dels drets.

El dia 20 de novembre els alumnes  hem tingut l'oportunitat de poder expressar a la ràdio la importància dels drets dels infants parlant del cas de la Malala a la cadena SER i els alumnes de 3r. hem escoltat en directe la retransmissió radiofònica.Ara podeu fer-ho vosaltres fent click aquí.

També podeu veure algunes imatges fent click aquí

Per la tarda a 4t, hem tingut la visita de la Gemma Nierga, gran peridista i mare de la nostra escola, que ens ha parlat de la Malala, ja que ella va fer-li una entrevista  fa un any. Hem escoltat un fragment de l'entrevista i hem pogut debatre i fer-li preguntes molt interessants sobre aquest personatge.

Des d'aquí les mestres de 4t agraïm la visita de Gemma Nierga a la nostra aula, ja que ha estat un moment compartit amb una gran comunicadora que ens ha ajudat a reflexionar  sobre els nostres drets i expressar els sentiments que genera el cas de la Malala.


Xarxes socials: