·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DIARI DELS NOSTRES ALUMNES A BROADSTAIRS, ANGLATERRA

16-04-2014

Com ja us vam dir fa uns dies, els nostres alumnes de secundaria havien iniciat la seva aventura anglesa, enguany a Broadstairs, una petita localitat a l’est d’Anglaterra.

L’activitat forma part de la nostra English CultureWeek (la quarta ja!). El grup està format per 14 alumnes de 1r, 2n i 4t ESO. Per alguns d’ells és la primera vegada que realitzen aquest tipus d’estada en família anglesa, però hi ha uns quants que estan repetint l’experiència!! ...i s’han convertit en els nostres experts acompanyants juntament amb els profes Virgínia i Josep.

Després de tres dies allà, ja us podem fer cinc cèntims de les seves primeres aventures. Així doncs, no us perdeu la primera part del seu diari a Broadstairs.

1r dia, diumenge

Aquest matí ens hem trobat tots a l’estació de tren de Broadstairs, hem tingut temps d’explicar- nos com ens va amb la nostra família d’acollida i què vam sopar ahir i esmorzat avui.

Després d’un viatge de dues hores hem arribat  a Londres. Just avui, tenia lloc un esdeveniment únic a la capital: la Marató de Londres. La ciutat era plena de gent. Hem caminat gaudint d’un dia assolellat per llocs tan emblemàtics com BuckinghamPalace, Trafalgar Square, St. James Park... Després de dinar hem tingut temps de fer una mica de shopping a les botigues que hi ha pel voltant de PicadillyCircus. El viatge de tornada ens ha permès descansar una mica i compartir experiències d’aquest dia tan emocionant.

Ara toca tornar amb les nostres famílies acollidores i compartir amb elles el sopar i alguna conversa!

2n dia, dilluns

Primer dia de classes!

Avui hem començat les classes al BroadstairsEnglish Centre. Tots hem arribat puntuals el primer dia de classe, doncs teníem moltes ganes de començar a treballar!! Hem treballat molt, però d’una forma divertida fins les 12.30, hora del “ lunch”. Hem tingut temps de menjar i després de jugar i descansar una mica fins les 14. Després hem anat al centre de Broadstairsper realitzar una gimcanaen equips sobre el poble, el seu origen, Charles Dickens ( que va viure aquí i va escriure algunes de les seves obres inspirant- se en algun  dels racons històrics d’aquest lloc, les seves platges...)

Tots els grups ho han fet molt bé i encara que el Josh ( el nostre profe a Broadstairs) ha necessitat temps per arribar a una decisió, el grup guanyador ha estat “ TheMinions got thePower”. El premi: un bossa de candies i uns bolis de regal.

Després de sopar tenim jocs a l’escola altra cop, i.... després d’un dia tan intens, demà ens espera Canterbury.

3r dia, dimarts

Avui després d’unes classes intenses hem agafat el nostre packed- lunch i hem anat cap a l’estació. Després d’uns 20 minutsen tren ja érem a Canterbury. Amb l’ajut del nostres guies hem après un munt de coses interessants sobre la història d’aquest lloc tan important a Anglaterra, el perquè de l’estat actual del castell, curiositats sobre la seva catedral o l’origen de la paraula “ Blodymary”. Ja us ho explicarem a la tornada!

Ara estem amb les nostres famílies, compartint històries amb elles i descansant i agafant forces amb un bon dinner. Aquesta nit tenim sessió de ball!! Tindrem un monitor que ens explicarà alguns passos bàsics de streetdance i després podrem preparar una coreografia.

Continuarà...

Sembla que ho estan passant realment genial. Aquí us en deixem una mostra...

 


Xarxes socials: