·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

NADAL A L'ESCOLA

21-12-2015
INFANTIL I PRIMÀRIA

Purpurina entre els dits, animals i caganers a mig fer, mandarines i tions pels passadissos. Música de Nadales, representacions del pessebre vivent... No hi ha dubte: Nadal és a tocar!!

Les celebracions a l’escola són especials, amb activitats diferents de les habituals. Hem procurat fer un recull de les més representatives d’aquestes festes per compartir amb vosaltres:

-          Cantem Nadales:

Algunes més tradicionals , altres més modernes;  la música de les nadales és la banda sonora de l’escola aquests dies. Davant dels pessebres, amb la Caterina acompanyant al piano. Ara els d’infantil canten davant el pessebre de l’escola, el que han fet els alumnes de 3r a 5è (animals, cases i figures) i on ells han col·laborat posant les estrelletes.

Ara són els de inicial que canten davant del seu, aquest any fet amb figuretes de jumping clay, al passadís del seu cicle.

Els de mitjà i superior també baixen a cantar al pessebre de baix . Que bé que sonen, quin ritme que tenen i les caretes que posen... fotos

-          Fem l’amic invisible

Sorteig de paperets, dies de missatges i notes, pistes falses i reals, intentar guardar-ho en secret , pensar quin regal li puc fer, he de saber què li agrada, sospitarà de mi, qui m’ho deu fer? El dia arriba i veiem quina imaginació, quines coses més boniques i pensades, que creatius que són els nostres alumnes!!!!! Mireu, mireu

-          3,2,1  acció: El Pessebre vivent

Els de 6è un any més ens omplen el gimnàs de personatges de Betlem. Tot el dia venen els alumnes d’altres curos i també les famílies a veure com ho fan.

Dones que renten al riu, fusters, el  rei Herodes i Pilat , l’anunciació, els pastorets, el naixement, els reis d’Orient... quins diàlegs més divertits i originals. És que són els gran de primària!!!. Què be que ho fan!!! mireu algunes imatges


-          Tió

Què dir del tió? Aquest personatge tan simpàtic que baixa dels muntanyes per visitar-nos  cada any. L’anem alimentant, tapat amb la manteta, ens el mirem... i  sobretot quan arriba el moment tots junts li peguem molt fort cops de bastó a ritme de la seva cançó . Voleu veure que ens ha cagat? 

 

-          Ens agrada fer “sortides nadalenques”

Els d’infantil hem anat un parell de dies a  la Ludoteca Mª Gràcia Pont. Aquí podem fer allò que més ens agrada: JUGAR!!

Cicle inicial hem sortit a la fira de santa Llúcia de la Catedral de Barcelona. Quantes paradetes amb tions, caganers, coves i altres  ornaments de Nadal, també hem aprofitat per fer una passejada pel gòtic.

Els de cicle mitjà hem anat a cantar nadales a la Llar d’avis “ la Trobada”, ha sigut molt bonic aquest concert i el contacte entre dues generacions aparentment llunyanes. També hem anat al teatre , al Regina,  a veure  “La millor carta als reis”.    imatges sortides


Xarxes socials: