·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ELS NOSTRES ALUMNES ANGLESOS JA SÓN A BROADSTAIRS

14-04-2014

Un grup d’alumnes d’ESO són a Anglaterra des de dissabte passat. Junts, han emprès el quart any del projecte ENGLISH CULTURE WEEK que vam iniciar des del departament de llengües a secundaria.

El dissabte passat els vam acomiadar a l’aeroport del Prat. No van faltar els típics nervis de la primera vegada que... surto sense els “ papes”, de la primera que pujo en un avió, de quina serà la meva família acollidora, els agradarà el regal que els he portat, o no?

Acompanyats per les profes en Josep Romero i la Virgínia Marugan van embarcar direcció a  Londres. Allà, els estaria esperant un autocar que els portaria a la població de Broadstairs i els deixaria amb les que, durant tota una setmana, seran les seves famílies.

El programa ENGLISH WEEK té com a objectiu fer un primer contacte amb l’idioma i la cultura i la forma de vida anglosaxona per aquells que no han sortit mai fora. Per els que ja ho han tastat altres anys, suposa una oportunitat per llençar- se més en la pràctica de la llengua anglesa. Allà, els alumnes fan vida amb una família anglesa, a més pel matí assisteixen a classes preparades exclusivament per a ells. A la tarda fan activitats una mica més lúdiques, però la llengua anglesa continua essent necessària per realitzar- les.

Esperem, doncs, la tornada d’aquests alumnes per què ens expliquin de primera mà les seves aventures a la Gran Bretanya!


Xarxes socials: