·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DE NOU FEM LES PISA. AVUI HEM FET UN TEST DE LES PROVES DE LA COMPETÈNCIA CIENTÍFICA

17-03-2015

Per segona vegada Voramar ha estat seleccionada per a formar part de la mostra de centres que han de fer les proves PISA. Enguany s’avaluarà la competència científica i tecnològica, la matemàtica i la comprensió lectora.

Com a novetat aquest any en acabar les proves, es seleccionaran de forma aleatòria 12 alumnes que hauran de fer una proba addicional sobre la competència financera.

Les Proves PISA avaluen el nivell educatiu d’un país y es fan a nivell internacional a tots els països que formen part de l’OCDE. Les proves les fan els alumnes de 4t d’ESO.

Avui els representants de PISA han vingut a fer una prova pilot per testar el contingut de la que correspon a l’avaluació de la Competència Científica.

A la darrera edició de PISA, l’escola també va formar part de la mostra. Això ens permet disposar dels resultats del centre per poder-los analitzar y veure a on cal que millorem.

Volem agrair a tots els nois i noies de 4t d’ESO i els seus mestres el seu compromís a l’hora de fer les proves. Gràcies a tots!!!.

Us deixem un vincle als darrers resultats de l’escola. Resultats Voramar

 


Xarxes socials: