·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PARTICIPEM A LA II JORNADA D'ESCOLA INCLUSIVA DE LA FUNDACIÓ ASPASIM

11-04-2019
"Del repte d'aprendre a l'èxit de tots"

Ahir la M. Carme Fàbregas, mestra de l'escola,  va participar com a ponent a la II jornada d'escola inclusiva que organitza la Fundació Aspasim. 

La II Jornada Escolar Inclusiva a Catalunya, que sota el títol "Del repte d'aprendre a l'èxit de tots”, es va desenvolupar ahir 10 d'abril a la Universitat de Barcelona en el marc dels actes de celebració del 80 aniversari de la Fundació Aspasim.

Amb el transfons del recent acord per a una escola inclusiva a Catalunya signat per la majoria d'organitzacions i agents socioeducatius, la jornada ha mostrat experiències i pràctiques excel.lents en atenció a la diversitat de diferents escoles i centres educatius tan públics com concertats que no han fet més que posar en valor el seu compromís real en un camí de transformació i canvi que avanci en la construcció d'una escola de qualitat preparada per donar respostes a les necessitats de suport educatiu de tots els alumnes.

També hi ha hagut taules rodones amb famílies, alumnes, germans, representants d'AMPA i diferents testimonis que viuen o  han viscut processos complexos.

Cal felicitar a tothom qui treballa en fer real l'escola inclusiva.


Xarxes socials: