·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SANT JORDI 2014 A SECUNDÀRIA

05-05-2014
Amb enllaç a vídeo

El dimecres 23 d’abril vam tornar a gaudir d’una diada de Sant Jordi plena d’activitats i també d’emocions.

Pel matí vam estar treballant i decidint els guanyadors dels nostres concursos de CAL.LIGRAMES, APADRINAMENT DE PARAULES I MICRORRELATS a primer cicle. Els alumnes de tercer van anar al cinema a veure DOTZE ANYS D’ ESCLAVITUD en versió original i els de 4t van fer la tradicional GIMCANA LITERÀRIA per les Rambles de Barcelona.

La tarda va ser molt especial i espectacular alhora. Celebràvem ja els XII premis literaris  a secundaria i els IX de fotografia matemàtica.

Aquest any vam recordar Joan Vinyoli, de qui en Quim Belsa va llegir un poema. L’obra més famosa d’Antoine de Saint- Exupéry, El Petit Príncep, també va tenir un record especial en el nostre acte i va ser meravellosament representada  pels alumnes de 1r Guillem Arola i Marc Ribalta.  No vam oblidar que fa pocs dies ens va deixar un dels escriptors referència del segle XX, Gabriel García Márquez.  Després de les tradicionals commemoracions, la Clara Ruiz de 2n ESO va introduir el lliurament de premis, els quals van estar brillantment amenitzats amb les actuacions d’alguns dels nostres alumnes amb l’ajut de la nostra profe de música Mercè Viña.

Aquests són els guanyadors:

1r cicle: Natàlia Pozuelo i Gonzalo Pérez ( Poesia)

            Clara Ruiz i Laura Padró ( Prosa)

2n cicle: Guillem Cornella i Roger Sahuquillo ( Poesia)

            Mireia Campins  i Eva Sànchez ( Prosa)

Tots ells participen des d’ara en els Jocs Florals del districte que es deliberen durant aquest mes de maig, a veure si tenim sort!

Tot seguit, li va arribar el torn a la fotografia matemàtica. Aquests van ser els premiats:

1r cicle: Pol Gonzàlez i Gonzalo Pérez

2n cicle: Guillem Cornella ( accèssit)

            Jana Hernàndez i Marina Clochke

 L’acte va finalitzar amb el reconeixement dels resultats d’alguns dels nostres alumnes a les Proves Cangurs i el lliurament de premis als Relats Matemàtics que es van treballar durant la Setmana de la Ciència.

Si voleu veure els guanyadors dels premis literaris i del Concurs de Fotografia Matemàtica entreu aquí

Voleu veure el reportatge fotogràfic?

I el vídeo de les interpretacions musicalsXarxes socials: