·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

TERCER D'EP VA AL PALAU

17-11-2015

Aquest matí l’alumnat de 3r de primària hem anat al Palau de la Música Catalana. Quin edifici més preciós! Un cop dins, hem conegut moltes coses de la cobla: les seves funcions i els instruments que la formen, les característiques sonores d’aquesta agrupació i sobretot ens ho hem passat molt bé amb les diverses peces musicals en les que hem participat.

Aprofitant aquesta sortida i com a centre adscrit al  programa d’escoles més sostenibles, aquest curs hem volgut fer un pas més en accions que millorin la nostra educació ambiental. Aquest any hem pres la iniciativa, recollida en el Pla General Anual, de fer algunes de les sortides urbanes en transport públic. A final de curs podrem valorar correctament l’experiència.

A part de integrar una acció concreta de sostenibilitat  també hi veiem un alt  valor pedagògic, de contribuir a formar ciutadans cívics, que saben anar bé  pel carrer i en els mitjans públics, mostrant una actitud correcte, deixant seure, respectant les prohibicions, interpretant senyals i avisos, en definitiva viatjant i aprenent del transport de la nostra ciutat.

Ens ho hem passat genial i volem compartir unes fotos.


Xarxes socials: